inname

De Gooische Fashion Outlet selecteert kleding per 2 seizoenen. 

Onderstaand vindt u de periode per seizoen voor inbreng.

 

Herfst & Winter        oktober t/m februari 

Lente & Zomer         maart t/m augustus

 

Hieronder volgen de voorwaarden die gelden tussen de inbrenger/koper en de Gooische Fashion Outlet bij inbreng van items.


Algemene Voorwaarden

Bij het inbrengen van kleding en/of het kopen van kleding bij de Gooische Fashion Outlet bent uw gebonden aan de onderstaande algemene voorwaarden. Op grond van artikel 6:232 van het Burgerlijk Wetboek bent u ook gebonden aan de onderstaande algemene voorwaarden indien u geen kennis hebt genomen van de algemene voorwaarden:

  1. U kunt uw kleding en accessoires brengen in de bovenstaande periodes op doordeweekse dagen (di. t/m vrij.) tussen 11:00 en 16:00 uur.
    De zaterdagen zijn exclusief bestemd voor verkoop.
  2. De Gooische Fashion Outlet heeft een volledig geautomatiseerd systeem met barcodes. Tevens krijgt u een account waarmee u via onze website kunt inloggen op onze database voor de voorraad en om te zien of er items zijn verkocht. U bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van de stand van zaken en verkoop van uw items. Dit kan online via uw eigen verkregen account, door telefonisch contact met ons op te nemen en/of door langs te komen op een van onze vestigingen. 
  3. Inbrenger kan het tegoed cash bij de Gooische Fashion Outlet ophalen na het maken van een telefonische- of afspraak bij één van de vestigingen van de Gooische Fashion Outlet. Het bedrag over laten maken op uw bankrekening kan ook vanaf een bedrag van €75,-. Een tegoed dat langer dan 1.5 jaar na verkoopdatum niet is opgehaald komt te vervallen. 
  4. Gooische Fashion Outlet kan de prijs van een stuk te allen tijde wijzigen na bevestiging van de inbreng, bijvoorbeeld bij een speciale korting om een verkoop te bewerkstelligen. Klant houdt in dat geval recht op 40% van de verkoopprijs. Gooische Fashion Outlet streeft altijd naar het realiseren van een zo hoog mogelijke prijs.
  5. Als drie maanden na inbreng een stuk niet verkocht is, dan kunnen wij het verplaatsen naar ons andere filiaal om het item een extra verkoop kans te geven. Als de items worden verplaatst naar onze andere vestiging is het alleen mogelijk om zelf uw stukken op te halen bij het andere filiaal. Ook bij het filiaal van inbreng dient u altijd zelf uw items te verzamelen/ uit de rekken te halen als u ze retour wilt. Wij kunnen dit in verband met de vele stuks en klanten niet doen voor u. 
  6. Bij verplaatsing van uw stukken naar ons andere filiaal blijven deze uiteraard nog wel uw eigendom en wordt u bij verkoop uitbetaald. In de meeste gevallen wordt de prijs verlaagd om een zo snel mogelijke verkoop te realiseren. Uw stukken krijgen bij ons in de twee vestigingen de maximale kans om verkocht te worden. Worden ze niet verkocht binnen 18 maanden dan behouden we het recht om de stukken te doneren aan en goed doel. Gooische Fashion Outlet werkt samen met en aantal goede/charitatieve instellingen waar deze giften/kledingstukken altijd welkom zijn.
  7. Gooische Fashion Outlet heeft een antidiefstal beveiliging, en camerabewaking en zal zich te allen tijde inzetten om zorg te dragen om de ingebrachte stukken goed te beheren. Gooische Fashion Outlet kan echter niet aansprakelijk gehouden worden voor diefstal, beschadiging en/of zoek raken van ingebrachte stukken. Het inbrengen is altijd op eigen risico. Uitbetaling geschiedt alleen als een stuk daadwerkelijk verkocht is.