inname

De Gooische Fashion Outlet selecteert kleding per 2 seizoenen.

 • Herfst- en winterkleding kunt u inbrengen van oktober t/m februari;
 • Lente- en zomerkleding kan worden ingebracht van maart t/m augustus. 

 

 

Hieronder volgen de voorwaarden die gelden tussen de inbrenger/koper en de Gooische Fashion Outlet bij inbreng van items.


Algemene Voorwaarden

Bij het inbrengen van kleding en/of het kopen van kleding bij de Gooische Fashion Outlet bent uw gebonden aan de onderstaande algemene voorwaarden. Op grond van artikel 6:232 van het Burgerlijk Wetboek bent u ook gebonden aan de onderstaande algemene voorwaarden indien u geen kennis hebt genomen van de algemene voorwaarden:

 1. U kunt uw kleding en accessoires brengen op doordeweekse dagen (di. t/m vrij.) tussen 11:00 en 16:00 uur.
  De zaterdagen zijn exclusief bestemd voor verkoop.
 2. De Gooische Fashion Outlet heeft een volledig geautomatiseerd systeem met barcodes. Elke klant krijgt de beschikking over een account waarmee via onze website kan worden ingelogd op onze database voor informatie over de verkoop. U bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van de stand van de verkoop van uw items. Dit kan online via uw account, door telefonisch contact met ons op te nemen en/of door langs te komen op een van onze vestigingen. 
 3. Inbrenger kan het tegoed contant bij de Gooische Fashion Outlet ophalen na het maken van een (telefonische) afspraak bij één van de vestigingen van de Gooische Fashion Outlet. Bedragen vanaf €75,- kunnen desgewenst worden overgemaakt. Een tegoed dat langer dan 1.5 jaar na verkoopdatum niet is opgehaald komt te vervallen. 
 4. Gooische Fashion Outlet streeft altijd naar het realiseren van een zo hoog mogelijke prijs maar kan om de verkoop te bevorderen te allen tijde de prijs van een stuk wijzigen. De klant houdt in dat geval het recht op 40% van de verkoopprijs. 
 5. Als drie maanden na inbreng een stuk niet verkocht is, dan kunnen wij het verplaatsen naar ons andere filiaal om het item een extra verkoop kans te geven. Na verplaatsing kan de klant de stukken alleen persoonlijk bij dat andere filiaal ophalen. Ook bij het filiaal van inbreng dient u altijd zelf uw items te verzamelen als u ze retour wilt.; wij kunnen dit niet voor u doen. 
 6. Bij verplaatsing van uw stukken naar ons andere filiaal blijven deze uiteraard uw eigendom maar zal in de meeste gevalen de prijs worden verlaagd om alsnog verkoop te realiseren. Worden de stukken desondanks binnen 18 maanden niet verkocht dan behouden wij het recht om de stukken te doneren aan een goed doel. Gooische Fashion Outlet werkt samen met en aantal goede/charitatieve instellingen waar deze giften/kledingstukken altijd welkom zijn.
 7. Gooische Fashion Outlet heeft een antidiefstal beveiliging met o.a. camerabewaking en zal zich te allen tijde inzetten om zorg te dragen om de ingebrachte stukken goed te beheren. Gooische Fashion Outlet kan echter niet aansprakelijk gehouden worden voor diefstal, beschadiging en/of zoek raken van ingebrachte stukken. Het inbrengen is altijd op eigen risico. Uitbetaling geschiedt alleen als een stuk daadwerkelijk verkocht is.